AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan patik görmek

Kahve falında bayan patik görmek

Kahve falında bayan patik görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, ona özlemle sarılacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, hayatını yoluna koymaya, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına inanılır.

Kahve falında bayan patik gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Kahve falında bayan patik görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında patik giydiğini görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden patik almak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, bütçesinin küçüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek patik görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil patik giymek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında patik satmak onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli patik görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında patik dağıtmak maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir