AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli patik görmek

Kahve falında renkli patik görmek

Kahve falında renkli patik görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, işine dört elle sarılacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, parasız ve işsiz kalacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına yorulur.

Kahve falında renkli patik gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz veya kötümser düşünceleriniz nedeniyle, yolunda giden işleri bozmamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında renkli patik görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına işaret eder.

Kahve falında bebek patikleri görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, tabiri caizse can bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın patiği görmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı patik görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek patik görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında patik giydiğini görmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında patik giydirmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı patik giymek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir