AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden patik almak

Kahve falında birinden patik almak

Kahve falında birinden patik almak kalp kıracağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında birinden patik almak gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır.

Kahve falında renkli patik görmek hastalıklarından kurtulacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında mavi patik görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patik işlemek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı patik giymek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında patik aldığını görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine inanılır.

Kahve falında örme patik görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalet eder.

Kahve falında kayısı patiği görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında patik vermek asosyal bir insan haline geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir