AnaSayfa / Genel / Kahve falında patik dağıtmak

Kahve falında patik dağıtmak

Kahve falında patik dağıtmak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına işarettir.

Kahve falında patik dağıtmak gördüyseniz:

  • İnsanlara dünyayı kurtarmayı dahi önerseniz, sadece siz söylediğiniz için, sizin arkanızdan gelmek veya sizin istediğiniz yollardan ilerlemek istemeyebilirler.

Kahve falında patik dağıtmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yün patik görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı patik giymek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patik işlemek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında örgü patik giymek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çorap patik görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi patik görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık patik görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir