AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan fare görmek

Kahve falında ağlayan fare görmek

Kahve falında ağlayan fare görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kötü yola sapmayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalettir.

Kahve falında ağlayan fare gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında ağzına fare girmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ağzından fare çıktığını görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından fare çıkarmak hayatı ile bazı kararlar vereceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına delalet eder.

Kahve falında kedi ağzında fare görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi ağzına almak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, sorunlarını aşacağına yorulur.

Kahve falında ağlayan fare görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında fare görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir