AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından fare çıktığını görmek

Kahve falında ağzından fare çıktığını görmek

Kahve falında ağzından fare çıktığını görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından fare çıktığını gördüyseniz:

  • Aileniz sık sık onları ihmal ettiğinizden yakınıyor.

Kahve falında ağzından fare çıktığını görmek başına uğursuz olayların geleceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından ateş çıktığını görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, beğenilen işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında ağzından ip çıktığını görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından saç çıktığını görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulur.

Kahve falında ağzından arı çıktığını görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine işarettir.

Kahve falında ağzından böcek çıktığını görmek refaha erileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından kaka çıktığını görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ağzından bir şey çıktığını görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir