AnaSayfa / Genel / Kahve falında abiye giymek

Kahve falında abiye giymek

Kahve falında abiye giymek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında abiye giymek gördüyseniz:

  • Olumlu kararlar verebilir, tereddüt ettiğiniz konularda bilginizi çoğaltarak karar verebilirsiniz.

Kahve falında mor abiye elbise giymek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk abiye giymek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı siyah abiye giymek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına delalet eder.

Kahve falında krem rengi abiye giymek yeni bir şehre yerleşileceğine, para ve makam sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında toz pembe abiye giymek variyet sahibi olacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil abiye giymek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz abiye giymek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk abiye giymek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir