AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz abiye giymek

Kahve falında beyaz abiye giymek

Kahve falında beyaz abiye giymek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz abiye giymek gördüyseniz:

  • Aşk, iş, para, aileyle ilgili olumlu gelişmeler v.b herhangi bir konuda işler oldukça şanslı şekilde ilerleyebilir.

Kahve falında siyah beyaz abiye giymek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz abiye giymek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz abiye elbise giymek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında pembe abiye giydiğini görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor renk abiye giymek zor bir durumda kalacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah abiye giymek şöhret ve itibar kazanacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abiye kıyafet giydiğini görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, daha temkinli ve garantici olacağına delalettir.

Kahve falında sarı abiye elbise giymek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir