AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan misafir görmek

Kahve falında bayan misafir görmek

Kahve falında bayan misafir görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, mutluluk bulacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına inanılır.

Kahve falında bayan misafir gördüyseniz:

  • Seyahat sayınızda veya işle ilgili veya özel ilişkilerinizle alakalı yaptığınız ziyaretlerde artış var.

Kahve falında bayan misafir görmek kazancın günden güne düşeceğine, zorluğa düşeceğine yorulur.

Kahve falında misafire pilav görmek bazen umutlarını yitireceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini misafir etmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birine misafirliğe gitmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, kazançta zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire su ikram etmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına inanılır.

Kahve falında çok sayıda misafir görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında yatılı misafirliğe gitmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir