AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatılı misafirliğe gitmek

Kahve falında yatılı misafirliğe gitmek

Kahve falında yatılı misafirliğe gitmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında yatılı misafirliğe gitmek gördüyseniz:

  • Hayata çok olumlu gözlerle bakacağınız için çevrenizdeki sizinle ilgili olmayan anlaşmazlıkları bile düzeltebilecek yapıda olacaksınız.

Kahve falında yatılı misafirliğe gitmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında yatılı misafir ağırlamak borçların kolaylıkla kapanacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yatılı misafir geldiğini görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde yatılı misafir görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine inanılır.

Kahve falında yatılı misafir olmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, olmayacak hayallere kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatılı misafir görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında yatılı kuran kursuna gitmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında yatılı okula gitmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir