AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire pilav görmek

Kahve falında misafire pilav görmek

Kahve falında misafire pilav görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, hem itibar edineceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire pilav gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamdığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Kahve falında misafire pilav ikram etmek psikolojik olarak toparlanacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında misafire pilav görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında misafirlikte pilav yemek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına inanılır.

Kahve falında misafire pilav vermek şansının kendisinden yana olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında pilava yoğurt katmak kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında pilav ve yoğurt yemek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tabakta pilav görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk pilav görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, mal mülk edineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir