AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini misafir etmek

Kahve falında ölmüş birini misafir etmek

Kahve falında ölmüş birini misafir etmek doğruluktan ayrılmayacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, günahlarına tövbe edeceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini misafir etmek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında eski sevgiliye misafirliğe gitmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine yorulur.

Kahve falında misafire yatak sermek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, çok kötü günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misafirlere yatak yapmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misafire çay demlemek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Kahve falında misafire et ikram etmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, haklılığının anlaşılacağına işarettir.

Kahve falında misafir kovmak hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, iyi geçim halinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın misafir görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında misafirlikte banyo yapmak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir