AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan arkadaşını hamile görmek

Kahve falında bayan arkadaşını hamile görmek

Kahve falında bayan arkadaşını hamile görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, geçineceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına, sıkıntılar son bulacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayan arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaratan durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bayan arkadaşını hamile görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine alamet eder.

Kahve falında hamile bayanla konuşmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına delalettir.

Kahve falında hamile bayan yıkamak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine inanılır.

Kahve falında bekar bayanı hamile görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Kahve falında hamile bayanı görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına işarettir.

Kahve falında bir bayanın hamile olduğunu görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile bir bayan görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli bayanı hamile görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir