AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bayan arkadaş görmek

Kahve falında eski bayan arkadaş görmek

Kahve falında eski bayan arkadaş görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski bayan arkadaş gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin bir nedeni olsa da, karşı taraf bunu anlamayabilir ya da siz karşı tarafı doğru dinlemeyebilirsiniz.

Kahve falında eski bayan arkadaş görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına işaret eder.

Kahve falında eski bayan iş arkadaşını görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında eski bir tanıdık bayan görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan iş arkadaşı görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan arkadaşla öpüşmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan iş arkadaşını görmek sevinç gözyaşları dökmeye, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında bayan arkadaşını öpmek umutlarının biteceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayan arkadaşını görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir