AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan iş arkadaşı görmek

Kahve falında bayan iş arkadaşı görmek

Kahve falında bayan iş arkadaşı görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, zorlukların günden güne artacağına, kendi işini kuracağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan iş arkadaşı gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü kadar kolay olmayabilir.

Kahve falında bayan iş arkadaşını görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski bayan iş arkadaşını görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan iş arkadaşlarını görmek eğlence ve renk geleceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında bayan iş arkadaşı görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan arkadaşı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayan arkadaşını öpmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan arkadaşını hamile görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan arkadaşla öpüşmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir