AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz battaniye görmek

Kahve falında beyaz battaniye görmek

Kahve falında beyaz battaniye görmek huzurunun da yerine geleceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz battaniye gördüyseniz:

  • Maddi ya da yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda beklenmedik kişilerden gelen teklif ya da önerilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz bebek battaniyesi görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz battaniye görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine battaniye örtmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, hem yeni yerler göreceğine işaret eder.

Kahve falında bebek battaniyesi yıkamak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında battaniye hediye etmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne battaniye örtmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında battaniyeler görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir