AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekne kazası görmek

Kahve falında tekne kazası görmek

Kahve falında tekne kazası görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, eksiklerinin farkına varacağına, çok güzel adımlar atılacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tekne kazası gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle başarılarınızı kutlayabilirsiniz.

Kahve falında tekne kazası görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tekneyle batmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekneden düşmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tekne turuna çıkmak rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur teknesi görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teknenin batmasını görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında deniz teknesi görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında deniz üzerinde tekne görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, sürekli bağırıp çağıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir