AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini teknede görmek

Kahve falında kendini teknede görmek

Kahve falında kendini teknede görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini teknede gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardımı olacak ya da olan kişilere takdirinizi göstermenizde fayda var.

Kahve falında su alan tekne görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teknenin batması görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölde tekne görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tekne görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, çok uğraş vereceğine tabir olunur.

Kahve falında batan tekne görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürat teknesi görmek işe başlanacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında teknede olduğunu görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tekneden denize atlamak sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir