AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekneyi kaçırmak

Kahve falında tekneyi kaçırmak

Kahve falında tekneyi kaçırmak çok yorulacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine işaret eder.

Kahve falında tekneyi kaçırmak gördüyseniz:

  • Görevlerinizi yerine getirmediğinizi iddia eden ya da bazı ileri size yükleyen kişiler, duygusal anlamda baskı yaratanlar veya planlarda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında tekneyi kaçırmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teknede olduğunu görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teknede uçmak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında ahşap tekne görmek gülen yüzünün de solacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında teknede güneşlenmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında teknede balık görmek patron olunacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz üzerinde tekne görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında sürat teknesi kullanmak rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir