AnaSayfa / Genel / Kahve falında başta yara kabuğu görmek

Kahve falında başta yara kabuğu görmek

Kahve falında başta yara kabuğu görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, güçten ve takatten düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başta yara kabuğu gördüyseniz:

  • Daha önce yaptığınız denemelerde zorla da olsa başarı sağlmaış bazı planlar, bundan sonra fayda sağlamayacağı gibi, daha da fazla problem yaşamanız anlamına gelebilir.

Kahve falında başta yara kabuğu görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine inanılır.

Kahve falında başta yaralar görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında başta çıban görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında başta sivilce görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında başta kan görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başta ben görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başta beyaz örtü görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine işarettir.

Kahve falında başta şişlik görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, hararetli olayların meydana geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir