AnaSayfa / Genel / Kahve falında başta kan görmek

Kahve falında başta kan görmek

Kahve falında başta kan görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, sorunların tamamen biteceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına işarettir.

Kahve falında başta kan gördüyseniz:

  • Aşırı ısrarcı bir yapıdasınız.

Kahve falında başta kan görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında başta çıban görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başta ben görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başta sivilce görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başta şişlik görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine işaret eder.

Kahve falında başta taç görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başta beyaz örtü görmek her şeyin ters gideceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başta yaralar görmek parasının ve makamının artacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir