AnaSayfa / Genel / Kahve falında başta şişlik görmek

Kahve falında başta şişlik görmek

Kahve falında başta şişlik görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başta şişlik gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemelisiniz veya yeni ilgi alanları bulabilirsiniz.

Kahve falında başta şişlik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında başta sivilce görmek fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, rahat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başta taç görmek hasta olanın da iyileşeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına işarettir.

Kahve falında başta yaralar görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başta beyaz örtü görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başta çıban görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başta yara kabuğu görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, karanlığın biteceğine tabir olunur.

Kahve falında başta ben görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir