AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsü istemek

Kahve falında başörtüsü istemek

Kahve falında başörtüsü istemek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü istemek gördüyseniz:

  • Ödemeler veya alacak tahsilleri söz konusu olabilir.

Kahve falında başörtüsü istemek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı başörtüsü örtmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında başörtüsü hediye etmek parasal anlamda rahat edeceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi başörtüsü takmak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işarettir.

Kahve falında pembe başörtüsü görmek makbul olmayan işler yapacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına delalet eder.

Kahve falında mor başörtüsü takmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında başörtüsünü yapamamak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü görmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, iş değişikliğine gidileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir