AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsünü çıkardığını görmek

Kahve falında başörtüsünü çıkardığını görmek

Kahve falında başörtüsünü çıkardığını görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başörtüsünü çıkardığını gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminiz ya da yapmak istediğiniz bir şey için hiç beklenmedik bir yerden destek gelebilir.

Kahve falında başörtüsünü çıkartmak iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, bankadaki hesabının kabaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin başörtüsünü çıkardığını görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü çıkardığını görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine delalet eder.

Kahve falında birine başörtüsü vermek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına işaret eder.

Kahve falında başkasının başörtüsü taktığını görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok başörtüsü görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, doğru bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında başörtüsünün yandığını görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında turuncu başörtüsü görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir