AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsünü açan birini görmek

Kahve falında başörtüsünü açan birini görmek

Kahve falında başörtüsünü açan birini görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü açan birini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ya da eski bir sevgiliniz sizi arayabilir.

Kahve falında başörtüsünü açtığını görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işarettir.

Kahve falında başörtüsünü açan birini görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, işlerin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başörtüsüz kuran okumak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başörtüsünü düzeltmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında başörtüsünü görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, problemlere çözüm bulunacağına alamet eder.

Kahve falında başörtüsü açmak sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, risk almaktan özenle kaçınacağına alamet eder.

Kahve falında başörtüsü aldığını görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başörtüsü açılmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, dünyasının bir anda değişeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir