AnaSayfa / Genel / Kahve falında basketbolcu olmak

Kahve falında basketbolcu olmak

Kahve falında basketbolcu olmak başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, bereketli işler yapılacağına, dinde bilginleşeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine yorulur.

Kahve falında basketbolcu olmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu düzenlemeniz gerekiyor.

Kahve falında basketbol maçı görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında basketbolcu görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında basketbol sahası görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına alamet eder.

Kahve falında basketbolcu olmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında basketbol topu görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında basketbol oynayan birini görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Kahve falında basketbol potası görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, etrafına güzel insanların dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basketbol maçı izlemek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir