AnaSayfa / Genel / Kahve falında basketbol maçı görmek

Kahve falında basketbol maçı görmek

Kahve falında basketbol maçı görmek kazancını arttıracağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayatın düzene gireceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalet eder.

Kahve falında basketbol maçı gördüyseniz:

  • Üzerinize gelen kişilere aynı hızla cevap vermeniz olayların büyümesine neden olabilir.

Kahve falında basketbol maçına gitmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine tabir olunur.

Kahve falında basketbol maçı görmek daha sık bir araya geleceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında basketbol maçı izlemek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında basketbolcu görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, daha rahat para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında basketbol oynadığını görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basketbol oynandığını görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında basketbol sahası görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına alamet eder.

Kahve falında basketbol potası görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir