AnaSayfa / Genel / Kahve falında basketbol maçına gitmek

Kahve falında basketbol maçına gitmek

Kahve falında basketbol maçına gitmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında basketbol maçına gitmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya soru işaretleri olan ilişkilerinizde belli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında basketbol maçına gitmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında basketbol maçı görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında basketbol maçı izlemek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine işarettir.

Kahve falında basketbol oynandığını görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında basketbolcu görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına rivayet eder.

Kahve falında basketbolcu olmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında basketbol potası görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında basketbol oynayan birini görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir