AnaSayfa / Genel / Kahve falında basketbol oynadığını görmek

Kahve falında basketbol oynadığını görmek

Kahve falında basketbol oynadığını görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında basketbol oynadığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, imajınız veya kariyerinizle ilgili konularda kafanız karışık olabilir.

Kahve falında basketbol oynadığını görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basketbol topu görmek çıkmaza gireceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basketbol maçına gitmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Kahve falında basketbol maçı görmek güzellik ve hayır geleceğine, maddi kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basketbolcu görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında basketbol potası görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, maddi sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında basketbol oynandığını görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basketbol oynayan birini görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir