AnaSayfa / Genel / Kahve falında basketbol oynandığını görmek

Kahve falında basketbol oynandığını görmek

Kahve falında basketbol oynandığını görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında basketbol oynandığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizden yararlanmak isteyen kimseler olabilir.

Kahve falında basketbol oynayan birini görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında basketbol oynandığını görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında basketbol oynadığını görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında basketbol sahası görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında basketbol maçına gitmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında basketbol maçı görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına delalettir.

Kahve falında basketbolcu görmek kazancın düşeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında basketbol potası görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir