AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzına iğne battığını görmek

Kahve falında ağzına iğne battığını görmek

Kahve falında ağzına iğne battığını görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, şansının açık olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzına iğne battığını gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızın veya kontaklarınızın üzerinden geçip ilerlemelisiniz.

Kahve falında ağzına iğne battığını görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında eline toplu iğne battığını görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına toplu iğne battığını görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında batan iğneyi çıkarmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında iğnenin battığını görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, rızkın gittikçe azalacağına yorulur.

Kahve falında ayağa iğne battığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında ayağına iğne battığını görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğnelerin battığını görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir