AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzünü kırmızı görmek

Kahve falında başkasının yüzünü kırmızı görmek

Kahve falında başkasının yüzünü kırmızı görmek attığı adımların boşa çıkacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, Allah katında yükseleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüzünü kırmızı gördüyseniz:

  • Plan veya projelerinizi tümüyle hazır olmadan kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında başkasının yüzünü kırmızı görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü kırmızı görmek içinin huzurla dolacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yüzlü birini görmek yetkili bir göreve atanacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı yüz görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü kırmızı görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde kırmızı yaralar görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işarettir.

Kahve falında yüzünün kırmızı olduğunu görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yüzünü kırmızı görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir