AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yüzünü kırmızı görmek

Kahve falında ölünün yüzünü kırmızı görmek

Kahve falında ölünün yüzünü kırmızı görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında ölünün yüzünü kırmızı gördüyseniz:

  • gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında ölünün yüzünü kırmızı görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü kırmızı görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzünü kırmızı görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kırmızı benekler görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı yüzlü bebek görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde kırmızı yaralar görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde kırmızı leke görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı yüz görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir