AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü kırmızı görmek

Kahve falında yüzünü kırmızı görmek

Kahve falında yüzünü kırmızı görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kırmızı gördüyseniz:

  • Bazı konuları sürekli erteleyen veya planları değiştiren kişiler dengenizi bozabilirler.

Kahve falında yüzünde kırmızı yaralar görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının yüzünü kırmızı görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, işlerine bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı yüzlü bebek görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi yüzünü kırmızı görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde kırmızı lekeler görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde kırmızı leke görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı yüzlü birini görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yüzlü insan görmek sağlık ve şifa bulacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir