AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünü kırmızı görmek

Kahve falında kendi yüzünü kırmızı görmek

Kahve falında kendi yüzünü kırmızı görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kendi yüzünü kırmızı gördüyseniz:

  • Kimse diğerine yardımcı olmak istemiyor olabilir.

Kahve falında ölünün yüzünü kırmızı görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yüzlü bebek görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı yüzlü birini görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı yüz görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi yüzünü kırmızı görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün kırmızı olduğunu görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının yüzünü kırmızı görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yüzlü insan görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir