AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün kırmızı olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün kırmızı olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün kırmızı olduğunu görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, ferahlık veren sözler duymaya, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünün kırmızı olduğunu gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı yüz görmek iş hayatında başarılı olmaya, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına inanılır.

Kahve falında yüzü kırmızı görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünü kırmızı görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kırmızı benekler görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde kırmızı yaralar görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kendi yüzünü kırmızı görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı yüzlü bebek görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde kırmızı lekeler görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir