AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok güzel yüz görmek

Kahve falında çok güzel yüz görmek

Kahve falında çok güzel yüz görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, işlerinin bollaşacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok güzel yüz gördüyseniz:

  • Baskıcı veya aşırı ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında gök yüzünü güzel görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel yüzlü erkek görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel yüzlü erkek bebek görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel yüzlü kadın görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sorunlarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bir yüz görmek rakiplerini mağlup edeceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün yüzünü güzel görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünü çok güzel görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünü güzel görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir