AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel kadın yüzü görmek

Kahve falında güzel kadın yüzü görmek

Kahve falında güzel kadın yüzü görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yaşam standartlarının artacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında güzel kadın yüzü gördüyseniz:

  • Maddi gelişmelerin istediğiniz gibi olmadığının veya önceki harcamalarınız nedeniyle kısıtlandığınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında güzel kadın yüzü görmek içine düşen fesada yeniliceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına işarettir.

Kahve falında güzel yüzlü kadın görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yüzün güzelleştiğini görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet eder.

Kahve falında birinin yüzünün güzelleştiğini görmek sorunların ortadan kalkacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü cok güzel görmek bir takım sorunlar çıkacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel yüzlü bebek görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü güzel görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında ölünün yüzünü güzel görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, makbul olan mallar edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir