AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahanda yumurta yediğini görmek

Kahve falında sahanda yumurta yediğini görmek

Kahve falında sahanda yumurta yediğini görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sahanda yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması size bazı avantajlar sağlayabilir.

Kahve falında sahanda yumurta yediğini görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında sahanda yumurta görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakır sahan görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın yumurta yediğini görmek tazeleneceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında rafadan yumurta yediğini görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş yumurta yedirmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, ortamın bir hayli gerileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe yumurta yedirmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına işarettir.

Kahve falında yumurta yedirmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir