AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın yumurta yediğini görmek

Kahve falında yılanın yumurta yediğini görmek

Kahve falında yılanın yumurta yediğini görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, her zaman çok mutlu olacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz daha olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yılanın yumurta yediğini görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının yumurta yediğini görmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe yumurta yedirmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sahanda yumurta yediğini görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının çiğ yumurta yediğini görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye yumurta yedirmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış yumurta yediğini görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına işarettir.

Kahve falında yumurta pişirip yediğini görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir