AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye yumurta yedirmek

Kahve falında ölüye yumurta yedirmek

Kahve falında ölüye yumurta yedirmek zor ve kötü günler geçireceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, hayatını ailesine adayacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye yumurta yedirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın veya sevgi içerikli ilişkilerinizin beslenmesi gerekiyor.

Kahve falında ölüye yumurta yedirmek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, masa başı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sucuklu yumurta yediğini görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yumurta yediğini görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında bebeğe yumurta yedirmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağda yumurta yediğini görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yumurta pişirip yediğini görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta yedirmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavada yumurta yediğini görmek ağız tadının yerinde kalacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir