AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta yedirmek

Kahve falında yumurta yedirmek

Kahve falında yumurta yedirmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, aydınlığa çıkılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta yedirmek gördüyseniz:

  • Tam herşeyi kontrol altına aldığınızı düşünürken beklenmedik durumlar oluşabilir.

Kahve falında bebeğe yumurta yedirmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine inanılır.

Kahve falında yumurta pişirip yediğini görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, işinden evine gidip geleceğine inanılır.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yediğini görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yumurta yedirmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalettir.

Kahve falında sahanda yumurta yediğini görmek her anlamda feraha kavuşacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında birine yumurta yedirmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış yumurta yediğini görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir