AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağda pişirilmiş yumurta görmek

Kahve falında yağda pişirilmiş yumurta görmek

Kahve falında yağda pişirilmiş yumurta görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, borçlarının azalacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine alamet eder.

Kahve falında yağda pişirilmiş yumurta gördüyseniz:

  • Aşk ilişkinizle ilgili bazı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yağda yumurta pişirmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında yağda pişirilmiş yumurta görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yağda et pişirmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına alamet eder.

Kahve falında yağda börek pişirmek zenginliğe kavuşulacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yağda hamur pişirmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet eder.

Kahve falında yağda yumurta yediğini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına yorulur.

Kahve falında yağda yumurta görmek ismini herkese duyuracağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir