AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta pişirmeye çalışmak

Kahve falında yumurta pişirmeye çalışmak

Kahve falında yumurta pişirmeye çalışmak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta pişirmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Sizin başkaları için neler yaptığınız değil onların sizin için neler yapabileceği konusuna odaklanmalısınız.

Kahve falında yumurta pişirmeye çalışmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında kahve pişirmeye çalışmak gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük yumurta pişirmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında birine yumurta pişirmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda yumurta pişirmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sucuklu yumurta pişirmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta sarısı pişirmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta kırıp pişirmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir