AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta sarısı pişirmek

Kahve falında yumurta sarısı pişirmek

Kahve falında yumurta sarısı pişirmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurta sarısı pişirmek gördüyseniz:

  • Daha önce yaptığınız denemelerde zorla da olsa başarı sağlmaış bazı planlar, bundan sonra fayda sağlamayacağı gibi, daha da fazla problem yaşamanız anlamına gelebilir.

Kahve falında çift sarılı yumurta pişirmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta sarısı pişirmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rafadan yumurta pişirmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateşte yumurta pişirmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalettir.

Kahve falında ölüye yumurta pişirmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına yorulur.

Kahve falında birinin yumurta pişirdiğini görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işarettir.

Kahve falında birine yumurta pişirmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında tavada yumurta pişirmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir