AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşte yumurta pişirmek

Kahve falında ateşte yumurta pişirmek

Kahve falında ateşte yumurta pişirmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, fenalıkta bulunmaya, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında ateşte yumurta pişirmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar işinizle ilgili değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında ateşte yumurta pişirmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına yorulur.

Kahve falında ateşte mısır pişirmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateşte tavuk pişirmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına delalettir.

Kahve falında ateşte yufka pişirmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşte pişirmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine inanılır.

Kahve falında ateş üstünde ekmek pişirmek evlatlarının hayırlı olacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına alamet eder.

Kahve falında ateşte et pişirmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında ateşte patates pişirmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir