AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüksekten atladığını görmek

Kahve falında başkasının yüksekten atladığını görmek

Kahve falında başkasının yüksekten atladığını görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, evindeki huzurun bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının yüksekten atladığını gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda eksiklerinizi fark edip düzeltebilirsiniz.

Kahve falında yüksekten nehre atlamak işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten suya atladığını görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten denize atladığını görmek rütbesinin yükseleceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekte atlamak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işarettir.

Kahve falında kendini yüksekten atlamak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak zor durumda bırakacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kazancın düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden denize atlamak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir