AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden denize atlamak

Kahve falında yüksek bir yerden denize atlamak

Kahve falında yüksek bir yerden denize atlamak yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden denize atlamak gördüyseniz:

  • İyi tarafına gelince, bundan sonra harcamalarınız daha aklı başında olabilir.

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden denize atlamak ticaretinin hızlanacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden denize atlamak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek yerden atladığını görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüksek bir yerden atladığını görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek bir yerden atlamak bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bi yerden atlamak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir