AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yüksekten atlamak

Kahve falında kendini yüksekten atlamak

Kahve falında kendini yüksekten atlamak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yüksekten atlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya bazı konular hakkındaki fikirlerinizi açıklama konusunda kararlı olabilirsiniz.

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten karşıya atlamak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek tepeden atlamak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden denize atlamak daha büyük adımlar atılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten nehre atlamak sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten atlamak Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına alamet eder.

Kahve falında çok yüksek bir yerden atlamak ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının yüksekten atladığını görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir