AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerinde yeşil elbise giymek

Kahve falında üzerinde yeşil elbise giymek

Kahve falında üzerinde yeşil elbise giymek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, muradınıza ereceğinize, kötülüklerden uzak olacağına, onları gücendireceğine tabir olunur.

Kahve falında üzerinde yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olmalısınız.

Kahve falında fıstık yeşili elbise giymek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının üzerinde yeşil elbise giymek kötü haberlerin alınacağına, mal sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında uzun yeşil elbise giymek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil çiçekli elbise giymek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, ancak yılmayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ve yeşil elbise giymek zorlukların yakın zamanda biteceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ameliyat elbisesi giymek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil beyaz elbise giymek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına yorulur.

Kahve falında üstünde yeşil elbise giymek kötü noktalara geleceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir